Guldrosetten besökte Kattfotens Katthem i Halmstad

Idag har Guldrosetten varit och besökt Kattfotens katthem i Halmstad och det var ett besök vi sent kommer att glömma. Vi tycker verkligen att alla som jobbar på Kattfotens katthem (och alla ni andra runt om i landet som tar hand om utsatta djur på ett eller annat sätt) ska ha en stor eloge för allt som ni gör.

Inspirationen var på topp på hemvägen och besöket har gjort att vi arbetar ännu hårdare än förut, allt för att vi ska kunna skänka så mycket pengar som möjligt till våra samarbetspartners i december. Tillsammans med er vet vi att vi kan klara det!
Inom en mycket snar framtid kommer ni att kunna köpa Guldrosetten på Kattfotens katthem i Halmstad. Vissa gånger kommer även vi (Angelica och Frida) att finnas på plats på söndagar då Kattfoten har loppis, men mer information om detta kommer att komma på hemsidan längre fram.

Varje år säljer Kattfoten egna kalendrar som bygger på historier om katter som har kommit och gått på Kattfotens katthem. De kostar hundra kronor styck och dessa pengar går oavkortat till katterna på ett eller annat sätt.
På bilden ser ni årets fina kalender (2009) och nästa års kalender (2010) är på gång. Självklart tycker vi på Guldrosetten att alla ni som har tillgång till att köpa kalendern ska göra det. Den är otroligt fin och innehåller dessutom sanna, välskrivna berättelser. Vill man inte ha kalendern själv, kan man tillexempel ge bort den i julklapp. Tänk på att en liten gåva gör stor skillnad!Om ni vill besöka Kattfotens katthem hittar ni dem här:

Kattfotens katthem
Norrekattspark
Halmstad


Ni kan också besöka deras hemsida:
Kattfotens Katthem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0