Molly 3 år ♥

Hurra hurra hurra!

Guldrosetten önskar Glad PåskVi på Guldrosetten vill önska alla våra läsare, köpare och samarbetspartners en riktigt Glad Påsk.


Betessläpp 1 maj

Den första maj planerar vi på Guldrosetten att besöka Wapnö gård och ta del av när djuren släpps ut i det gröna. Evenemanget som numera har blivit en årlig tillställning blir bara större och större för varje år och lockar flera besökare från Halland, Skåne, Småland och även från Göteborgstrakten. Eftersom det var många år sedan våra föräldrar tog med oss dit tycker vi nu på Guldrosetten att det är dags att besöka betessläppet och ta del av den folkfest som det faktiskt brukar bli. Vi kommer självklart att ta en massa härliga bilder och även göra ett litet reportage om vårt besök och sedan dela med oss av det här på sidan.

 

För alla intresserade är betessläppet klockan 11.00. Vill ni ha mer information besöker ni Wapnös hemsida.


En liten uppdatering

Vi ber om ursäkt för en väldigt dålig uppdatering här på bloggen men vi lovar att bättra oss nu när vi går mot ljusare tider. Arbetet med Guldrosetten har dock fortsatt trots att vi inte har skrivit om det här på sidan och vi spånar hela tiden i hur vi ska kunna ta projektet ytterligare några steg framåt. Vi vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer vi får, både här på sidan och på vår mail. All uppmuntran och alla fina tips som ni delar med er av är guld värt – tack ♥


RSS 2.0