Guldrosetten besökte Kattfotens Katthem i Halmstad

Idag har Guldrosetten varit och besökt Kattfotens katthem i Halmstad och det var ett besök vi sent kommer att glömma. Vi tycker verkligen att alla som jobbar på Kattfotens katthem (och alla ni andra runt om i landet som tar hand om utsatta djur på ett eller annat sätt) ska ha en stor eloge för allt som ni gör.

Inspirationen var på topp på hemvägen och besöket har gjort att vi arbetar ännu hårdare än förut, allt för att vi ska kunna skänka så mycket pengar som möjligt till våra samarbetspartners i december. Tillsammans med er vet vi att vi kan klara det!
Inom en mycket snar framtid kommer ni att kunna köpa Guldrosetten på Kattfotens katthem i Halmstad. Vissa gånger kommer även vi (Angelica och Frida) att finnas på plats på söndagar då Kattfoten har loppis, men mer information om detta kommer att komma på hemsidan längre fram.

Varje år säljer Kattfoten egna kalendrar som bygger på historier om katter som har kommit och gått på Kattfotens katthem. De kostar hundra kronor styck och dessa pengar går oavkortat till katterna på ett eller annat sätt.
På bilden ser ni årets fina kalender (2009) och nästa års kalender (2010) är på gång. Självklart tycker vi på Guldrosetten att alla ni som har tillgång till att köpa kalendern ska göra det. Den är otroligt fin och innehåller dessutom sanna, välskrivna berättelser. Vill man inte ha kalendern själv, kan man tillexempel ge bort den i julklapp. Tänk på att en liten gåva gör stor skillnad!Om ni vill besöka Kattfotens katthem hittar ni dem här:

Kattfotens katthem
Norrekattspark
Halmstad


Ni kan också besöka deras hemsida:
Kattfotens Katthem


Besök - Kattfotens Katthem


Söndagen den 30/8
kommer vi på Guldrosetten att besöka Kattfotens Katthem i Halmstad. Vi ser givetvis fram emot detta besök och vi kommer självklart att bjuda er läsare på några bilder därifrån.

Härliga Hund

Idag gjorde tidningen Härliga Hund ett reportage med oss ifrån Guldrosetten. Vi var självklart lite nervösa inför vår "tidningsdebut", men vi själva tyckte att det hela gick jättebra. Kristin Helgesson Svenske, som gjorde intervjun med oss var verkligen duktig och väldigt snäll och det ska bli spännande att se hur slutresultatet blir.


Förutom att tacka Kristin vill vi också passa på att tacka Helena Nimbratt från Stockholm på Härliga Hund som hjälpte oss med att anordna denna intervju.

Nedanför kommer också den första bilden på oss (Angelica & Frida) som "driver" Guldrosetten. I mitten ser ni Kristin som gjorde intervjun ifrån Härliga Hund.


 


(Frida, Kristin och Angelica)

Ny återförsäljare - Pias Hund och Katt

Guldrosetten har fått ytterligare en återsäljare och denna gång i Varberg. Inom en mycket snar framtid kommer man att kunna köpa Guldrosetter hos "Pias Hund och Katt".

Beställ en Guldrosett

Vill du beställa en guldrosett? Då har du kommit rätt.

För att beställa en guldrosett, klicka här.

RSS 2.0