Trevlig helg!

Vi på Guldrosetten önskar alla våra läsare och djurvänner en trevlig helg :D


 


Återförsäljare av Guldrosetten

Vi kan nu meddela att Guldrosetten har fått sina tre första återförsäljare och detta är vi naturligtvis väldigt glada för. 

Våra återförsäljare är:

    
 


Vill du sälja Guldrosetten? Tveka inte att höra av dig till oss!


Ideella föreningar

Från och med idag 22/7 har Guldrosetten endast tre stycken samarbetspartners. Vi har tyvärr förlorat en ideell förening på vägen, då vi inte har fått någon riktig kontakt eller respons ifrån dem. Vi har också  i nuläget valt att nöja oss med att samarbeta med tre stycken ideella föreningar.


Guldrosetten samarbetar idag med:


  


Stort intresse kring Guldrosetten

Intresset för Guldrosetten växer mer och mer för var dag som går och roligt är att det är flera olika ideella föreningar som har hört av sig till oss angående ett samarbete. För tillfället kommer vi inte att kunna ta emot några nya samarbetspartners, men vi har upprättat en lista över intresserade ideella föreningar. Tanken är att vi i framtiden kommer att kunna starta samarbete med en del av er, men detta kan bara hända om Guldrosetten sprids och blir ännu större. Tillsammans kan vi få detta att hända och vi hade varit väldigt tacksamma om alla som besöker vår sida sprider Guldrosetten vidare.


Fortsätt gärna med att skicka intresseanmälan angående ett framtida samarbete.


SEA Hund och Katt - Stockholm

Vi på Guldrosetten har en glad nyhet att dela med oss av och det är att man inom en mycket snar framtid kommer att kunna köpa Guldrosetten på SEA Hund och Katt i Stockholm. Vi är naturligtvis väldigt glada och stolta över att våra guldrosetter har börjat sprida sig i vårt avlånga land och vi hoppas självklart på en ännu större spridning.Besök gärna SEA Hund och Katts väldigt fina hemsida!
(Klicka på loggan nedanför för att komma dit.)

 


Felix 1 år :)

Hurra hurra hurra!


Idag fyller den lilla busen Felix 1 år och det har givetvis firats hela dagen. Vi bjuder er alla på en härlig bild där Felix är i full färd med att kolla in poolen.


50 sålda guldrosetter

Idag 4/7 är antalet sålda guldrosetter 50 stycken. Vi på Guldrosetten är väldigt glada och tacksamma över detta och vi tackar alla er som hittills har köpt guldrosetter för att stödja djuren och de ideella föreningar som vi samarbetar med.

Nu ställer vi in siktet på 100 sålda guldrosetter och tillsammans kan vi klara det!Felix på äventyr

Jag var ute i trädgården med min lilla Felix en stund och som vanligt skulle han klättra upp på poolstegen och titta på vattnet. Eftersom han såg väldigt söt ut var jag tvungen att fota honom och lägga ut en bild här på bloggen.


Ta hand om era djur allihop och ha det så bra i sommarvärmen!


/Frida


RSS 2.0