Försäljningen över nätet är igång

Sedan förra veckan är det full rulle på beställningarna över nätet och vi är väldigt glada över att kunna förmedla denna tjänst. Vi hoppas att alla som har mottagit sina guldrosetter får stor glädje över dem och att ni använder dem flitigt.

Bjuder även på två härliga  "sommarbilder":


(Wilma)


(Molly)

Hur gör jag för att beställa en Guldrosett?

Detta gäller vid köp av Guldrosetten på nätet:

1.
Klicka på Guldrosetten@hotmail.com eller lämna en kommentar i kommentarsfältet.
2. Skriv hur många guldrosetter Ni önskar köpa.
3. Skriv ert namn och adress (OBS mycket viktigt).
4. Betala (40kr) till konto i Swedbank clear nr 8169-5  konto nr 9134517219  (OBS: Viktigt att ni märker inbetalningslappen med för- och efternamn i meddelanderutan så att vi kan se vem som har betalt).
5. Nu är beställningen gjord och rosetterna är på väg.


PS: Om clear nr inte blir godkännt vid överföring, ta bort -5 och skriv bara 8169.


Vad får man vid köp av Guldrosetten?


Vid köp på nätet av Guldrosetten får man:

1. Guldrosettens logga
2. En guldrosett med säkerhetsnål

(OBS:Fraktfritt vid beställning på nätet)Vid köp i affärer av Guldrosetten får man:

1. Ett gult snöre (färgerna på snöret kan variera)
2. Genomskinlig "påse"
3. Guldrosettens logga
4. En guldrosett med säkerhetsnål


Första utbetalningen sker i December 09

Vi på Guldrosetten har beslutat att skänka de 15 kr per såld rosett en gång i halvåret. Det betyder att de första pengarna kommer att skänkas i december 09 i år. Det är i nuläget omöjligt att veta hur mycket pengar de fyra olika ideella föreningarna får dela på, men våra förhoppningar är att vi alla tillsammans bidrar på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis bidrar de pengar som vi har samlat in genom försäljning av guldrosetten, stora som små summor, till att några djur får det bättre.


På tisdag går det att beställa från nätet

Från och med tisdag (16/6) kommer man att kunna beställa guldrosetter på nätet. Eftersom det har varit stor efterfrågan på att kunna beställa Guldrosetten via nätet är vi nu mycket glada över att kunna förmedla denna tjänst. För varje såld rosett stödjer vi våra samarbetspartners så att de kan fortsätta sitt fina arbete med att förbättra tillvaron för våra utsatta djur.


Ny design - Tack Elina

Som ni ser har vi på Guldrosetten fått ett nytt utseende och personen vi har att tacka för detta fina arbete är Elina. Elina förtjänar verkligen en stor eloge för alla gånger som vi har fått hjälp av henne och hon är sannerligen guld värd.

Tack så mycket för hjälpen gumman, designen blev toppen!Hundstallet

Guldrosettens fjärde samarbetspartner är spikad och som ni alla kan se av loggan nedanför är det Hundstallet. Precis som med alla våra övriga samarbetspartners är vi spända på kommande samarbete med er och hoppas att guldrosetten ska bidra något till att djuren som ni tar hand om får det bättre.

 (Klicka på loggan för att komma till Hundstallets hemsida)

RSS 2.0